Blanche Neige – 1 June 2007

blancheneige1june2007.jpgClick on the photo

Another visit to our still favourite restaurant.

Aperitifs (with beetroot and tomato-olive butters in the background)

Menu Découverte (39€)
Amuse bouche: watermelon soup and crevette

Le Cappuccino de Crustacés, Cannellonis de Langoustines et Viande de Grison or
L’œuf Poché à la Mayonnaise de Truffe Noir et ses Asperges Poêlées

Le Filet de Truite du Val d’Orbey, Ragoût de Fenouil à la Crème et ses Pralins croustillants de Riz

predessert: peach couli and tonka bean cream

La Soupe de Rhubarbe à la Vanille, Chips de Poivre Vert et Parfait glacé Yaourt Cardamome

coffee with petits fours of apple tarts, chocolate ice creams, and pear eau de vie truffles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.